Mensen worden moncler jas heren sale zich meer moncler

De EU stemt ermee in het visserijpact met Marokko te verlengen

 EU-regeringen keuren verlenging van het pact met één jaar goed

Zeven staten hebben uitbreiding niet goedgekeurd

BRUSSEL, 29 juni (Reuters) Europese regeringen hebben woensdag een verlenging van één jaar goedgekeurd van een visserijovereenkomst moncler jas heren met Marokko, die critici zeggen dat het Noord-Afrikaanse land moncler jassen outlet de betwiste Westelijke Sahara in zijn moncler jassen dames greep houdt, aldus bronnen.

EU-diplomaten hebben ingestemd met moncler jas outlet verlenging tot maart 2012 van een overeenkomst waarbij de EU het recht van Marokko verwerft om in haar wateren te vissen en ook voor de Westelijke Sahara.

Met de moncler jassen heren sale steun van 20 van de 27 lidstaten van de EU zal de uitbreiding waarschijnlijk de komende moncler jas dames sale weken in wetten worden omgezet, zei een EU-bron.

Maar er blijven vragen bestaan ​​over de duurzaamheid van het visserijpact en of het volgens de Verenigde Naties aan moncler jassen dames sale de Sahrawi-bevolking die onder Marokkaanse heerschappij leeft moncler dames ten https://www.monclerjassenoutlet.nl goede moncler jas dames komt, het is dus onduidelijk of de EU zal proberen het pact vier jaar lang uit moncler outlet te breiden zoals gepland.

2006 was alleen Zweden tegen dit verdrag. Mensen worden moncler jas heren sale zich meer moncler uitverkoop bewust van het dubieuze karakter van deze overeenkomst, zei Sara Eyckmans, coördinator moncler jas sale voor campagnegroep moncler jassen heren Western moncler nederland Sahara Resource Watch.

Marokko annexatie van het grondgebied in 1975 veroorzaakte een opstand door de oppositie Polisario Front. moncler jassen De moncler sale Verenigde Naties hebben in 1991 een wapenstilstand gesloten, maar de daaropvolgende onderhandelingen zijn er niet in geslaagd een politieke oplossing moncler heren te vinden in het langstlopende territoriale geschil in Afrika.

Europese vissers vissen moncler outlet sale de wateren van de Westelijke Sahara op grote schaal volgens de huidige overeenkomst van 2007, voornamelijk voor sardines en octopus bestemd voor Europese restaurants en verwerkingsbedrijven.

Activisten schatten dat ongeveer 70 tot 80 procent 2018 moncler van de vis gevangen in het visserijakkoord in de omstreden wateren gevangen is.

Spanje is de thuisbasis van visverwerkende reus Pescanova en heeft de roep om een ​​verlenging van het pact geleid.

Maar in reactie op de groeiende bezorgdheid zei EU-visserijchef Maria Damanaki afgelopen oktober dat de EU-uitvoerende commissie alleen een verlenging kan voorstellen als Marokko bewijst dat de deal ten goede komt aan Sahrawis.

Tijdens de stemming van woensdag heeft Duitsland, dat sceptisch was over het pact en zijn moncler jassen heren verlenging eerder dit jaar blokkeerde, zijn veto laten vallen door te beweren dat het pact de plaatselijke bevolking ten goede komt, volgens één bron.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *