bygger dette seg om nøyaktighet? rustning? unnvikelse? er det

første byggeguide

Træret virker ikke optimalt med canada goose billig tanke på at du bruker 2/3 av dine poeng bare for å reise ned til duellisten og ender med å ta 2 dmg noder + mange enkle 2 juveler noder ikke tatt, men dette forferdelige i skyggen begynner på en eller annen måte, gjorde Du klarer brann- og kaldskadehodet ved et uhell? Hvorfor i helvete tok du Mind-drinker? Jeg er ganske overbevist om du skulle slippe hele marauder + duellisten området, men tok scion hjulet + noen dps noder langs du reiser deg med flere dps og lignende / mer? hp. Vurder også å ta Lava Lash når du reiser der nede. Også det er mange måter å få blind på enemys, så det er litt vanskelig å rettferdiggjøre å gå sab bare for de blinde. På den lyse siden tho ser formateringen ganske anstendig + jeg liker fargene: Skal du påpeke nøyaktig hvorfor jeg er enig med de andre som canada goose norge forhandler sier at du er den som skal følge en veiledning. du tok en Ascendency bemerkelsesverdig som gjør absolutt ingenting, i stedet for å ta to av de små noder og canada goose importør norge faktisk få noe for det siste punktet. Din poeng effektivitet er forferdelig. Du fant en veldig kul kombinasjonsmekaniker da valgte en ekstremt sub par måte å utnytte det. God finne. dårlig implementering. du canada goose jakke fortalte oss hva som skjer, men annet enn samspillet med effigon, er du for det meste bare oppført hvilken statistikk hvert oppstigningssted gir uten å canada goose salg forklare hvorfor det er nyttig for denne build.in gem canada goose dunjakke setups-delen, det er fint at hvert canada goose i norge oppsett har sin egen avsnitt. Det er lett å forstå hvorfor du tok hver lenke, men det er litt vanskeligere å forstå hvordan de faktiske koblingene er konfigurert. mange byggeguider har elementkoblinger for hver perle, canada goose norge nettbutikk bare i en rett linje i rekkefølge fra viktigste til minst viktige, noe som er spesielt nyttig for 6L-oppsett som spillerne vant har tilgang til umiddelbart. hvis jeg bare brukte en 5L mage for syklonoppsettet, ville jeg ikke ha noen måte å vite hvilken av disse støttemidlene som er minst nyttig. auras-seksjonen canada goose norge har også noen problemer, det er ikke klart at blod raseri, sinne og ash-herald er alle i samme 4L. Enda viktigere, du har aldri klarlagt at økt varighetstøtte må være knyttet til blod raseri, men ikke av ash; Den 140% mana multiplikatoren vil gjelde for herald av askebestilling dersom de er forbundet. gearingen er vanskelig å følge. Den anbefalte uniques-delen har det jeg antar å være de faktiske elementene du bruker til denne bygningen, men resten av girsporene er ingen steder å se. du sier at liv, motstand, EWDA og canada goose norge nettbutikk ekte angrepshastighet er god statistikk å få, men det dekker bare om lag en tredjedel av potensielle mods på de manglende elementene. https://www.canada-goose-jakker.com bygger dette seg om nøyaktighet? rustning? unnvikelse? er det visse shaper / eldre mods eller essence håndverk som kunne gjøre denne bygge sterkere? (hint: ja.) Det ville være nyttig å se de andre elementene som ble brukt i bygningen, bare for å vite hva du leter etter. Du har akkurat en juvelkontakt i bygningen, og du fortalte oss selv canada goose outlet hva du skal sette inn. Oppsettet ser ut som det skulle være for en inspirert læring juvel, men du nevnte det aldri, og du linket en. noen som kjører det ferdighetstreet uten en inspirert læring juvel ville kaste bort 7 8 ferdighetspoeng, som et konservativt estimat. Spillere har fem flaskeautomater. Hver kolbe har en base mod, et prefiks mod, og et suffiks mod for totalt 15 mods fra kolber. Din byggeguide fortalt oss to av disse, og forlater de andre tretten til fantasien. trenger denne byggingen å kjøre en livskolbe eller en manakolbe? er det visse unike flasker som i stor grad vil øke denne skaden? (hint: ja.) En dårlig høvding som trenger avatar til work.it håndheves av hans omfattende reise også, så menypoeng savner ideen om å bruke saboteur er ganske kult og det gir ham absolutt noe minst. men det er så mye bedre noder rundt der. det fysiske hjulet over livet / kaos alle brannskader rundt heksen. De brukte reisen som en unnskyldning for å ‘gå canada goose outlet norge seg villig til livet’, men det er bare 200%. Jeg mener ideen er anstendig, du kan jobbe med det, men gjennomføringen var ganske fryktelig. Du bør bruke Path of Building for å planlegge din konstruksjon og optimalisere treet ditt. Du bør tenke på hva du vil at din bygning skal kunne gjøre. Du skrev ‘bygningen er designet etter mine preferanser, canada goose jakke oslo for eksempel ikke å ta vare på vanskeligere innhold som Shaper eller Uber Elder’. Hvis du vil at folk skal følge din guide, klart angi hva det er i stand til og hva dets sterke og svake sider er.

canada goose victoria parka

canada goose

canada goose jakker herre

canada goose jakke herre

canada goose jakker dame

canada goose herre

canada goose outlet

canada goose salg

canada goose dame

canada goose victoria

canada goose jakke

canada goose trillium

canada goose norge

canada goose jakke dame.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *