Hun sa at det bare kostet offisielle gullpris

Berlinerne skryter av etiske bekymringer for å stormme ny Primark-butikk

canada goose salg BERLIN, 3. juli (Reuters) Tusenvis av fargelagere flocket til en ny Primark-butikk i hjertet av Berlin på torsdag til tross for en protest av kampanjer som krevde den irske kjeden, forbedrer forholdene i fabrikkene som produserer budsjettplagg og jeans. butikk i Boston mot slutten av 2015. canada goose salg

Primark, som åpnet sitt første salg i Dublin i 1969 under navnet Penneys og lansert i Tyskland i 2009, har vokst raskt under den økonomiske nedgangen i Europa på grunn av sine bunnpriser og raskt skiftende moter.

canada goose norge nettbutikk Imidlertid har det også trukket kritikk for forholdene i fabrikkene, særlig siden mer enn 1100 mennesker døde i fjor i sammenbruddet, falsk av en plante i Bangladesh hvor klær ble laget for merkevarer, inkludert Primark. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge nettbutikk ekte Primark suksess er å presse marginer i sverige budsjettkjeden H, som canada-goose-jakker også forsøker å forbedre sitt rykte for etiske standarder, spesielt i sitt største marked Tyskland, hvor kunder er spesielt følsomme for miljøspørsmål og arbeidsrettigheter. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke Imidlertid ble de bekymret for trompet på torsdag med et ønske om å snakke opp T-skjorter for 3 euro (4 dollar) og tynne jeans for 7 euro, som tusenvis av shoppere, inkludert dusinvis av mødre med små canada goose outlet barn, lined up timer før butikken åpnet butikken. canada goose jakke

canada goose dunjakke er kritisert, men det er ikke bare Primark. Alle de store butikkene er de samme, blant annet H fordi vi ønsker å ha billigere og billigere, sier 16 år gamle shopper Anna Schmidt. er ikke klar til å betale 30 euro for en T-skjorte canada goose dunjakke

Den nye butikken er Primark 13th i Tyskland, og den har satt sin øye på å åpne mer enn Canada 100, som allerede er hjemme for mer enn 400 H butikker.

canada goose billig HOAX ETIKETTER? Primark, som genererer nesten en tredjedel av canada goose outlet i Chicago AB Foods Group Sales, tiltrukket negative overskrifter igjen de siste dagene etter at etiketter ble funnet syet Canada, arbeidsforhold. canada goose billig

canada goose norge forhandler Wolfgang Krogmann, administrerende direktør i Primark Canada, avviste etikettene som hoax og sa at selskapet kontrollerer fabrikkbetingelsene tett, gjennomfører 2000 revisjoner i året, og legger til at godkjente leverandører ikke kan underleveres. canada goose norge forhandler

canada goose i norge prosent av fabrikkene deles med andre merker som lager lignende klær til våre konkurrenter. Forskjellen med oss ​​er at vi tar betalt en særlig lav pris for det samme produktet, fortalte han journalister. canada goose i norge

canada goose jakke oslo På den offisielle butikkåpningen hadde Primerke-styremedlem Breege O på seg en kremjakke med gullknapper og slimne bukser. Hun sa at det bare kostet offisielle gullpris, 42, bemerket at Primark har blitt rost av Ethical Trading Initiative, en London-basert kampanje canada goose outlet online uk for arbeidstakerrettigheter. canada goose jakke oslo

Irlands statsminister Enda Kenny, som kuttet et bånd før kjøpere stormet butikken, sa han var stolt av Primark suksess og overbevist av sitt engasjement for etiske standarder.

køer utenfor visst viser styrken til Primania over hele Tyskland, og han fortalte jubelpersonalet.

canada goose importør norge Publikum utenfor den nye butikken på det travle torget i Alexanderplatz ble ikke avskrekket av dusinvis av demonstranter som holdt bannere med slagord som og mote Kills canada goose importør norge

mote betyr at det er ekstremt press for å møte ordrer. De må produsere raskt, raskt som forårsaker ulykker, sa Berndt Hinzmann fra tysk utviklingsgruppe Inkota Network, som bidro til å organisere protesten.

canada goose norge bevisst ikke ring for en boikott. Det ville bety at fabrikkens arbeidstakere ikke ville tjene noe. Selskapene bør ikke forlate Bangladesh. De bør gjenkjenne problemene og innføre strukturelle endringer canada goose norge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...