Klikk deretter OK for å godta disse innstillingene

Hva betyr det Hva skal gjør for å fikse vanlige feil på datamaskinen

canada goose i norge En annen feil som kan oppstå når du bruker Microsoft Windows, er Windows Protection Error. Denne feilen er vanlig for alle som bruker eldre versjoner av Microsoft Windows, for eksempel 95, 98 og ME, og rapporteres vanligvis som: canada goose i norge

canada goose salg ‘Initialiseringsenhet Windows Protection Error’. Systemet må startes på nytt etter denne meldingen. canada goose salg

canada goose dunjakke Windows-beskyttelsesfeilen er vanligere når du åpner Windows, eller lukker den ned. Som de fleste andre feil, er det mange grunner til å motta denne feilmeldingen. Noen vanlige uk årsaker til Windows Protection feil er: canada goose dunjakke

1. En konflikt med en virtuell sjåfør,

2. En infeksjon med en trojan eller virus,

canada goose importør norge 3. Et problem i datamaskinens cache system, canada goose importør norge

4. Et problem i datamaskinens minne,

canada goose jakke oslo 5. Et problem med inkompatibilitet i datamaskinens BIOS med en plugg i enheten, canada goose jakke oslo

canada goose billig Windows-beskyttelsesfeilen kan virke mer alvorlig når en ‘blå skjerm’ følger med den. Vanligvis kan en Windows Protection Errorcan løses ved å gå tilbake til datamaskinens forrige konfigurasjon, eller i lekmanns vilkår, for å slette den siste oppgaven som er fullført. canada goose billig

Hvis en ‘Windows Protection Error’ er mottatt, kan du fjerne den vedlagte oppgaven etter å ha installert ny programvare eller maskinvare ved å gå inn i Safe Mode. Datamaskinen er plassert i sikkermodus ved å trykke på F8 eller Shift F8-tasten under første omstart.

Når du er i sikkermodus, kan du fortryde canada goose outlet vurderinger programvare lagt til systemet. Det er også tilrådelig å sjekke for virus mens du er i sikker modus ved å kjøre din antivirusprogramvare. Hvis du velger å ikke gå i sikkermodus, er det også mulig å gjenopprette datamaskinens siste sikre profil ved hjelp av Systemgjenoppretting.

canada goose norge Å fortryde den siste Canada Goose outlet salg oppgaven fullført innen System Restore, canada goose norge

canada goose norge nettbutikk ekte Start systemet på nytt og trykk på F8 eller kjøp for å gå inn i Safe Mode. Klikk på Start, nederst til venstre på skrivebordet, og gå til Alle programmer. Gå til Tilbehør og klikk Systemverktøy i rullegardinmenyen. Når System Tools-menyen åpnes, klikker du Systemgjenoppretting for å fjerne programvare som er installert tidligere, og gjenopprette datamaskinen til en Canada Goose fabrikkutgang fra Vancouver. Velg ‘Gjenopprett datamaskinen til en tidligere tid’, og klikk på Neste. Velg siste dato nærmest når datamaskinen ikke viste Windows Protection Error, og før investigate this site https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge den nye programvaren ble installert. canada goose norge nettbutikk ekte

Klikk på OK. Datamaskinen må startes på nytt for at innstillingene skal tre i kraft.

canada goose norge nettbutikk Men hvis problemet kan være med datamaskinens cache-system, kan dette tømmes av, Åpne Internet Explorer, og gå til Verktøy-knappen øverst på siden. Klikk på Internett-alternativer og kategorien Generelt på Generell side menyen, kan du se denne delen kalt Midlertidige Internett-filer, Klikk på Slett filer-knappen. Datamaskinen vil da spørre om du vil slette alle filene i den midlertidige Internett-mappen. Velg også Canada-alternativet til Slett alt frakoblet innhold. Klikk deretter OK for å godta disse innstillingene. canada goose norge nettbutikk

canada goose outlet norge Hvis du har isolert at en oppstartsfil er ansvarlig for Windows-beskyttelsesfeilen, kan du også Msconfig Canada salg for å fjerne den filen fra lasting, canada goose outlet norge

canada goose norge forhandler Trykk Start, klikk deretter Kjør, og skriv inn e-post i Msconfig i esken. Trykk Enter for å godta. På Generelt-fanen i System Configuration Utility-vinduet, trykk Selective Startup. Nå velger du eller fjerner hvert valg og starter på nytt canada goose norge forhandler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...