In 1994 ontdekte een van de salpa-mensen dat er iets vreselijk

https://www.monclerjassenoutlet.nl 7 gemeenschappelijke voedingsmiddelen die je echt hoog kunnen krijgen

Roggekorrel is af en toe geïnfecteerd met de ergot-schimmel. Ergot bevat verschillende psychoactieve chemicaliën, zoals ergotamine, een stof die wordt gebruikt bij de synthese van LSD. Dus als op een dag je half opgegeten sandwich plotseling een mond ontspruit en een doem voorspelt voor het menselijk ras, zul je weten waarom.

moncler dames Ergot-uitbraken zijn zeldzaam, dus het eten van een Reuben zal hoogstwaarschijnlijk niet leiden tot Hunter S. Thompson op de Kentucky Derby. Als je de kans hebt dat je een gekke molenaar bent die echt monclerjacks met een hoog gehalte aan bedorven graan wil kopen, wees je dan gewaarschuwd dat een ergot-infectie ongeveer een onderdeel is van psychose, twee delen gangreneuze zweren. moncler dames

moncler jassen dames Maar de meeste moderne boeren maken online hun rogge schoon in een kaliumoplossing om tegen te beschermen, iets wat middeleeuwse boeren nooit deden. Aldus leefden de inteeltmassa’s van weleer niet wetende dat hun dagelijks brood Moncler outlet winkel ‘heilig vuur’ bevatte, wat de term is voor ergotisme. En aangezien hele dorpen vaak hun brood halen bij dezelfde molenaar, zou een uitbraak kunnen leiden tot een hele stad vol met hallucinerende mensen, volledig onbewust dat zij en iedereen rondom hen op het equivalent van slecht zuur stonden (en als u vindt dat dit hilarisch klinkt, blijf rond voor het leuke feit over de tijd dat het gebeurde met een puriteinse stad in Massachusetts). Tussen het ‘heilig vuur’ en de neiging van uw voorouders om te binge drinken in de afwezigheid van drinkbaar water, is het een wonder dat we uit de donkere Middeleeuwen zijn gekomen. moncler jassen dames

moncler nederland Moderne historici wijten ergotisme aan een hele reeks oude, tijdrovende paniekaanvallen en bijgeloof, variërend van weerwolven tot de Salem-heksenprocessen. Het eten van vier tot acht theelepeltjes gemalen nootmuskaat veroorzaakt milde hallucinaties, warmte in de ledematen duizeligheid, misselijkheid, cottonmouth, paranoia, moeite met urineren en de genadeslag, een kater die aanvoelt als God die een dump neemt op je ziel. moncler nederland

moncler jassen heren Sommige gebruikers vergelijken de nootmuskaat ‘hoog’ met een hels geval van de griep. Om het nog erger te maken, is de consumptie van nootmuskaat gemakkelijk de meest ongemakkelijke manier om binnen vijf tot zes uur na inname de effecten ervan te bereiken. Dat is alsof je een sixpack moet drinken tijdens de lunch in afwachting van het happy hour. moncler jassen heren

Ook bekend als salie of de zeebrasem, is deze vis inheems in de oostelijke Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Hoewel het vlees van de vis veilig is om te eten, kunnen psychoactieve chemicaliën zich ophopen in zijn hoofd.Degenen die dapper of etnisch genoeg zijn om het hoofd van deze vis te consumeren, lopen het risico van ichthyoallyeinotoxism, een wetenschappelijke term voor ‘Je at gewoon een viskop welkom bij 48 uur mind-blowing hallucinaties! ‘

moncler jassen outlet Voordat je naar je plaatselijke visboer gaat en onthoudt elke vis in zicht, weet een paar dingen. Ten eerste is het hoofd van de vis zelden psychotroop. De hallucinogene krachten van sarma salpa komen van een verbinding genaamd indol, die aanwezig is in het plankton en de algen die het eet. Als er niet voldoende indool is, dan ben je gewoon die nuchtere, visachtige persoon die je bij elke kegger ziet. moncler jassen outlet

moncler heren Verder is struikelen over de Sarpa Salpa een magische mysterietour door de zevende cirkel van de hel. Verlammende angst, onaards gehuil en visioenen van demonische dieren zijn naar verluidt gewoon. In 1994 ontdekte een van de salpa-mensen dat er iets vreselijk mis was toen reusachtige geleedpotigen zijn auto omsingelden. moncler heren

moncler jas sale Geen echte foto van een incident moncler jas sale

moncler jas heren sale In 2006 meldde het medische tijdschrift Clinical Toxicology dat de oude Romeinen willens en wetens hallucineerden van Sarpa Salpa-hoofden. Waarschijnlijk inspireerden deze slechte visreizen al dat raar Romeinse mythologie, of in ieder geval de massale orgieën. moncler jas heren sale

moncler jas dames sale In 2005 bleek uit een onderzoek van de British Cheese Board dat inname van 20 gram Stilton-kaas tot waanzinnige, onzinnige visies zou kunnen leiden. De 75 procent van de mannelijke en 85 procent van de vrouwelijke deelnemers rapporteerde vreemde beelden te zien, zoals moncler herenjassen, vegetarische krokodillen en sentient toys, niet zoals Akira. moncler jas dames sale

moncler outlet Positief is dat Stilton een hoog gehalte aan relaxerende tryptofaan heeft, wat een nachtelijke nachtrust vergemakkelijkt. Dus eigenlijk het eten van een Stilton voor het slapen gaan is als het gooien van een munt die aan de ene kant Nyquil is, de andere een angstaanjagende werveling van bleke hagedissen en de Bruid van Chucky. Als je je avontuurlijk voelt, eet je elke avond een pond voor het slapen gaan en zie je wat je krijgt. Anders dan echt dik, natuurlijk. moncler outlet

moncler sale Het opnemen van grote hoeveelheden onrijpe moerbeien kan matige hallucinaties veroorzaken. Bij Cracked zouden we volledig de mond snoeren over het patenteren van een onrijpe moerbeiboompap met de naam ‘Cosmic Confiture’, maar goed, je weet dat dit slecht zal aflopen. Dit is gebarsten, en het is onze taak om je te leren over alle enge dingen in Gods schepping. moncler sale

moncler uitverkoop Je belangrijkste reactie op onrijpe moerbeien zou de drang zijn om je lef uit te bannen. Daarom kunnen we niemand moerbeien aanbevelen, behalve die zeldzame stoner demografische goedkope outlet die zijn bong hits haalt met ipecac-shots, dus maanzaad bevat zeer kleine hoeveelheden van de opium alkaloïden morfine en goedkope moncler codeïne, die je bagel goedkope moncler jassen geven een nootachtige reactie en kan ertoe leiden dat je een drugstest laat mislukken (zoals aangetoond in een beroemde aflevering van MythBusters). moncler uitverkoop

moncler jassen Weet je hoeveel verdomde bagels je in je keel moet proppen? We hebben bij Cracked geen exact cijfer, dus laten we het zo zeggen: tenzij je Kobayashi bent, zou je sterven aan bagelvergiftiging voor het krijgen van een fatsoenlijke buzz. moncler jassen

Moncler Outlet moncler outlet sale Ondanks het afgelegen gevaar van papaver-bagelverslaving, zijn maanzaad in Saoedi-Arabië verboden. Sommige typen zijn ook verboden in Singapore. Op een gegeven moment moeten ze een junkie in zijn appartement hebben gevangen met een paar honderd kilo bagels, een botermes en een miljoen dubbeltje zakken om de zaadraderen te vangen. moncler outlet sale

moncler jas outlet De favoriete legale stimulans van Amerika is zo wijdverspreid dat iedereen vergeet dat het een medicijn is. Ons collectieve geheugenverlies komt waarschijnlijk voort uit het feit dat een Starbucks tall-koffie (12 oz.) 260 mg cafeïne bevat en cafeïnecontrole begint bij 250 mg. Het is waar, werkende burgers, we gaan allemaal stoned werken! Medisch gestenigd moncler jas outlet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...