New England Journal of Oral Medicine

Når begynte du å spise kjøtt

canada goose norge forhandler Det er økende bevis på at å spise kjøtt har ulike negative canada-goose-jakker resultater. I tillegg til at rødt kjøttkonsentrasjon er assosiert med kolorektal kreft og samlet økt dødelighet, forbruker alle typer kjøtt en risiko for overføring av resistente bakterier til matbåren. (1,2) canada goose norge forhandler

canada goose norge nettbutikk ekte Mens bøndene ‘overbruk av antibiotika i landbruket betyr at flere antimikrobielle stoffer kan gå over til miljøet, er det overlevelsen av resistente organismer innenfor kjøttet til disse dyrene som Canada Goose outlet michigan blir mer av et problem for mennesker. (3 5) Og jo mer kjøtt man spiser, desto større er den kumulative effekten, spesielt når kjøttet spises i underkokte eller raske former. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose salg ‘Og når begynte du å røyke?’ er et spørsmål hver lege og medisinsk student vet hvordan man spør. Kan vi også starte risikovurdering av pasienter som ikke svarer på antibiotika med spørsmål om kjøttforbruk? Hvis en blodkultur kommer tilbake som resistent mot de fleste antibiotika, bør vi spørre pasienten, ‘hvilken type og hvor ofte?’ Selvfølgelig kan andre risikofaktorer, som eksponering for profylaktiske antibiotika, eller immunosuppresjon. Men med hensyn til kjøtt, kan vi kanskje også kvantifisere det på samme måte som røyking, men vi når frem til et punkt i fremtiden hvor CCGs begynne å finansiere kjøttavbruddsklinikker for å redusere motstandsoverføring fra dyr? canada goose salg

canada goose i norge Og hypotetisk, enda lenger i fremtiden, hvis vi ender med å bli etterlatt med et antibiotikum av siste utvei, da vi stadig blir advart om at vi vil være, ville ranting av antibiotika bare for vegetarianere være et alternativ? Igjen kan sigarettrøyking være en nyttig komparator. I dag, når finansiering er lite, kan en ITU-seng bekjempes mellom en røyker og en ikke-røyker; ville du gi det til ikke-røykeren (alle andre faktorer er like) som statistisk er han mer sannsynlig å overleve? (6) I fremtiden vil vi bruke en lignende teori hvis vi tvunget til å velge om canada goose outlet goose jacket outlet eater eller ikke kjøtt eater får det siste utvalget antibiotika? Hva ville et etikkpanel bestemme? canada goose i norge

canada goose norge Det blir vanskeligere å ignorere bevisene rundt de negative aspektene ved kjøttpåføring. Skal vi begynne å trene neste generasjon leger for å spørre pasientene, ‘Har du tenkt på å gi opp kjøtt?’ Hvem vet, en dag det kunne bli et spørsmål som CCGs kan betale oss å spørre. canada goose norge

canada goose jakke oslo Michael Blankhas har nylig fullført FY2 og studerer nå for en mastergrad i Tropical Medicine canada canada goose outlet goose jakke oslo

canada goose jakke Konkurrerende interesser: Jeg er vegetarianer, men i økende grad klar over at mitt forbruk av meieriprodukter kan forverre antibiotikabruk for bovin mastitt (7) canada goose jakke

canada goose importør norge Zhao Z, Feng Q, Yin Z, Shuang J, Bai B, Yu P et al. Rødt og bearbeidet kjøttforbruk og kolorektal kreftrisiko: en systematisk gjennomgang og meta-analyse. Oncotarget. 2017, 8 (47). canada goose importør norge

canada goose dunjakke Disse inkluderer kreft, luftveissykdom, hjertesykdom, slag, diabetes mellitus, infeksjoner, nyresykdom og leversykdom. Etemadi A, Sinha R, Ward Canada Goose Outlet online uk M, Graubard B, Inoue Choi M, Dawsey S et al. Dødelighet fra ulike årsaker knyttet til kjøtt, hemejern, nitrater og nitritter i NIH AARP Diet and Health Study: populasjonsbasert kohortstudie. BMJ. 2017;: j1957. canada goose dunjakke

canada goose norge nettbutikk Oversikt over EUs medlemsland 2013 Resteringsovervåkingsplaner for kritisk viktige antimikrobielle stoffer. Luxembourg: Publikasjonskontor; 2015. canada goose norge nettbutikk

Røyking og dødelighet utover etablerte årsaker. New England Journal of Oral Medicine. 2015; 372 (22): 2168 2170.

canada goose outlet norge Burvenich, Van Merris V, Mehrzad J, Diez Fraile A, Duchateau L. Alvorlighet av E. coli mastitt er hovedsakelig bestemt av ku-faktorer. Veterinary Canada. 2003; 34 (5): 521 564 canada goose outlet norge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...