Dad Nummer Een eigenlijk goedkope moncler sale zei

Zelfs met onmogelijke mensen

moncler jassen dames Niemand van ons komt naar dit moment zonder op de grond te staan ​​die anderen hebben opgeruimd. Zijn woorden kwamen vorige week terug naar mij, na het lezen van de reactie van HP op mijn stuk ‘Are You Being Too Mean to Yourself?’ Dr. One, waar we lang genoeg vertragen om uit te vinden wat onze diepste gevoelens zijn en wat we echt nodig hebben, en dan onszelf vervulling en genezing gunnen zonder de schuld die gewoonlijk gepaard gaat met het vullen van onze eigen beker. moncler jassen dames

moncler jas outlet Het doet me denken aan een sessie die ik deze week met een cliënt had gehad die me vertelde hoeveel hij vriendelijkheid tegenover anderen waardeert, maar hij kon zichzelf er niet toe brengen vriendelijk voor hem te zijn. wordt een eenrichtingsweg. Alsof je een fakkel vasthoudt, schijnen we het licht weg van ons terwijl we goedkope moncler jassen in het donker blijven. moncler jas outlet

moncler jas heren sale Persoonlijk probeer ik meer in het moment te blijven, en ik ben echt minder gemeen voor mezelf geworden, maar het blijft een constante uitdaging. Hoe vriendelijker ik ben met mezelf, en hoe meer ik mezelf toestaat om bij te tanken, hoe meer ik me neerleg in tolerantie en geduld en liefde. ‘ moncler jas heren sale

moncler jas sale Van waar ik zit, is de vraag niet alleen de ontkoppeling, maar wat doen we om terug te keren naar het enige dat ons zal redden? Ik geloof echt dat Thurman een cruciaal antwoord geeft. moncler jas sale

2018 moncler Ik verwijs naar zijn spookachtige lijn: ‘Ik wil meer liefdevol zijn in mijn hart.’ 2018 moncler

moncler heren Ik ook. Nergens merk ik dat ik meer liefde in mijn hart moet hebben dan wanneer ik verdwaald ben, de rechter en jury worden wanneer het mijn aapgeest past, die zich blijkbaar op dat moment verwaarloosd en ondergeschikt voelde. De eerste van twee dergelijke gevallen deed zich de afgelopen dagen voor, om mijn punt te illustreren. moncler heren

Scenario 1, Woodinville, Washington, op een parkeerplaats van Top Foods in afwachting van mijn man in de auto. Om de hoek kwam een ​​witte t-shirt / in een spijkerbroek geklede man, die een klein meisje in roze hoody en een broek vasthield, terwijl hij zich haastig tussen de geparkeerde SUV’s haastte. Plots hoorde ik deze crash, het glas breken en een luide mannenstem moncler mens Jacks schreeuwen het woord s, snel achter elkaar. ‘Rollen door het raam, vroeg ik of ik kon helpen. Waarop zijn antwoord was woedend op zoek naar een plek om te landen:’ Niets kan helpen! goedkope Moncler Kids zijn zo’n pijn in de a! Ze maken altijd problemen en veroorzaken problemen! ‘ Waarop de bemanningsman zich tot zijn kleine kind wendt, nu met chocoladebruine ogen breed als schoteltjes, en zegt: ‘Kijk wat je me liet doen! Het is allemaal jouw schuld! Nu is de hele fles wijn geruïneerd en onder de auto van deze dame. ‘ Inmiddels rollen de tranen over haar wangen.

moncler jassen Ondertussen, hoor ik de woorden van Thurman: ‘Ik wil liefdevoller zijn in mijn hart’ en Mia ‘,’ Persoonlijk probeer ik meer in het moment te blijven, en ik ben echt minder gemeen voor mezelf geworden, maar het blijft een constante uitdaging. ‘Alleen, ik denk, wat kan ik doen met deze woede aholic, om de vlammen van zijn vitriool van dit kind en mij af te weren, zodat we niet verschroeien? Hoe kan ik liefdevoller zijn in mijn hart, want, ik verzeker je, ik heb deze man inmiddels veroordeeld tot de planeet van slechte ouders. Adem in, moncler outlet online ademen uit. Warp speed meditatie. Ga terug naar het midden. Ik heb het over hoe het is als ik te snel ben, te geïrriteerd ben over mezelf omdat ik te veel probeer te doen, in te weinig tijd, en dan gebeurt er een ongeluk. moncler jassen

moncler dames Het volgende moment kwam mijn antwoord snel: uitvoeren van wat ik ‘patroononderbrekingen’ noem. moncler dames

moncler jas heren Hij wendde zich tot het kind en zei: ‘Mijn, wat een mooie ogen heb je. Wat is je naam?’ Aan hem voegde ik toe: ‘Haar naam?’ ‘Willa,’ gromt hij. ‘Mooie naam, Willa. Je moet zo trots op haar zijn. Er is veel voor nodig om een ​​goede ouder te zijn, vooral wanneer er tegenwoordig meer dan genoeg stress voor iedereen over is. ‘Ik wed dat Willa een echte troost voor je is, met zoveel mensen die kinderen willen en niet zo veel geluk.’ Geen verspilling van nog een seconde voor zijn antwoord, ik ga terug naar Miss Willa: ‘Lieverd, één ding is zeker. Je bent een heel goed klein meisje, jij niet (ze knikt’ ja ‘) en ik weet dat jij wilde die fles ook niet laten vallen. Zouden we niet blij zijn dat niemand gewond raakte? Dat moet machtig eng zijn geweest. Ik weet zeker dat je papa zo bang was dat je gewond zou kunnen raken, nietwaar? ‘Zei ik, terwijl ik zijn weg zocht. Nogmaals, ik wachtte niet op een antwoord, maar ik ga door met haar. vergrendel oogcontactmodus: ‘Weet je, Willa, het goede aan rotzooi is dat ze kunnen worden opgeruimd, geen probleem, niet zoals wanneer mensen echt gewond raken. Kijk, er is iemand uit de winkel. Wil je dat ik je help om zijn hulp te krijgen? ‘ monlcer donsjacks Ik begroet de werker en hij duikt in actie en verzekert de klant dat hij naar de winkel kan terugkeren voor vervanging, zonder extra kosten. moncler jas heren

moncler jassen heren Het punt is, we krijgen elke dag kansen om Howard’s verlangen te oefenen. Vierentwintig uur later zit ik in de Woodland Park Zoo in Seattle en hoor ik een vader de poort uit rennen in de andere richting, een goede 20 voet voorsprong op zijn 7 8 jaar oude zoon loopt in te halen.Papa schreeuwt ‘s over zijn schouder bij moncler jassen de huilende jongen te kopen:’ Het leven zuigt! Krijg een goedkope Moncler outlet, dat is hoe het is. Behandel het. ‘Kun je je nu voorstellen wat de overtuigingen zijn die dit kind, zoals Willa, waarschijnlijk aan het vormen is? moncler jassen heren

moncler jassen heren sale Wat kunnen we doen in situaties als deze? Natuurlijk, ik weet dat mensen zeggen dat dit niet slim is, met zoveel geweren, messen, wat dan ook, deze dag, maar ik denk aan je wijze woorden, HP-lezers, en anderen, die me inspireren net wanneer ik ze het meest nodig heb, denk nooit een moment, dat je woorden er niet toe doen. Ze behoren tot de krachtigste tegengiffen die we hebben om de angel van wreedheid, hetzij zelf toegebracht, hetzij naar anderen te verbeteren. Toen ik mezelf opnieuw ving, in het oordeel van ouder nummer twee, liep het woordgeneesmiddel van Desmond Tutu door de gangen Uit mijn hoofd: moncler jassen heren sale

moncler jas dames sale ‘We moeten voor elkaar zorgen om te overleven.’ moncler jas dames sale

jassenmoncler moncler sale moncler nederland Antropologen noemen dit ‘verplichte gezelligheid’, wat betekent, de weg moncler nederland

moncler jassen outlet de kudde overleeft door bij elkaar te blijven, waardoor onze overleving en emotioneel welzijn verbeteren. Dus hoewel ik het misschien niet leuk vind dat een andere persoon een onschuldige behandelt, moet ik bedenken dat ik om een ​​reden op het pad ben. Ik kan doen alsof we geen deel uitmaken van dezelfde kudde. Ik kan zwijgen, niets doen en tegen mezelf zeggen dat het niet mijn kind is, of ik kan ervoor kiezen te geloven dat onze kinderen, evenals andere onschuldigen, deel van ons uitmaken en soms vereisen dat iemand ouder is om te getuigen van wat zich ontvouwt, en denk eraan dat wat ‘jou overkomt’, mij overkomt. moncler jassen outlet

moncler sale Natuurlijk kunnen familieleden en mensen die je kent je gek noemen. Pas deze vaardigheid toe door er het beste van te nemen, de aandacht van het ergste af te leiden, opnieuw te focussen op iets dat de situatie oplost. Dad Nummer Een eigenlijk goedkope moncler sale zei, terwijl hij wegliep: ‘Ik denk dat ik te laat gereageerd heb. Het is gewoon dat geld is moeilijk te vinden in deze dagen.’ Ja, ‘Ik kan vertellen,’ zei ik. ‘Goed dat je in je armen houdt wat geld niet kan kopen. Je bent een heel gelukkige man. ‘ Hij glimlachte en kuste Willa’s wang terwijl hij haar in de auto stopte. moncler sale

moncler jassen dames sale Binnenkort beschikbaar! ‘The Art of Authenticity’, ‘The Audacity of Love’, evenals anderen, en een serie teleconferenties die deze zomer is afgenomen vanwege uw verzoeken en opmerkingen moncler jassen dames sale.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...