Ministerie van Volksgezondheid en Human Services

Amerikaanse regering gaat akkoord met versoepeling van Medicare-uitkeringsregels

WASHINGTON, 23 moncler uitverkoop oktober (Reuters) De regering-Obama is overeengekomen de eisen van de Medicare voor bekwame verpleging en thuiszorg te versoepelen, waardoor begunstigden in aanmerking komen voor uitkeringen, ook al wordt niet verwacht dat hun omstandigheden moncler jas heren sale zullen verbeteren, zo blijkt uit gerechtelijke documenten.

Een voorgestelde regeling van een nationale class action-rechtszaak, ingediend in oktober, District Court in Vermont, zegt dat moncler sale de regering haar Medicare-handleiding zal herzien om moncler outlet sale voordelen beschikbaar te stellen wanneer zorg alleen de huidige toestand van de patiënt zou moncler jassen zijn. voorkomen of vertragen verdere verslechtering

De nieuwe taal zou zorgen voor een bredere beschikbaarheid jas moncler van Medicare-dekking voor bekwame verpleging, thuiszorg en poliklinische zorg en een significante afwijking betekenen van de al https://www.jassenmoncler.nl lang bestaande moncler dames praktijken die aandringen op bewijs van medische verbetering om de dekking te behouden. Ministerie van Volksgezondheid en Human Services, die toezicht houdt op de Medicare-programma voor ouderen en gehandicapten, moncler jassen outlet zei de voorgestelde regeling bestaande beleid. moncler jassen heren verwacht moncler jas heren geen veranderingen in de toegang tot diensten of kosten, zei moncler jassen heren sale ze, terwijl ze moncler jas dames sale weigerde uit te werken.

Judith Stein, directeur van het non-profit Center for Medicare Advocacy dat moncler jas outlet leidende raad is voor begunstigden, zei dat de regeling moncler jassen dames sale een belangrijke barrière zou opwerpen om duizenden te verzorgen met chronische of degeneratieve 2018 moncler aandoeningen van multiple sclerose en moncler heren ruggenmergletsel tot Parkinson cerebrale parese en Lou Gehrig ziekte.

Zonder Medicare-voordelen zei ze dat patiënten en moncler jassen dames hun families vaak de keuze hebben tussen de overweldigende kosten van verpleeghuiszorg en het vooruitzicht om zelfstandig te moncler jas dames kunnen werken.

vaak gaan mensen helemaal zonder de zorg die ze nodig hebben of verminderen ze in een mate die gevaarlijk is voor hen, zei Stein.

Ze kon niet zeggen hoeveel extra uitgaven de baten zouden kunnen betekenen voor Medicare, waarvan de voorspellers van de regering verwachten dit jaar een top van $ 590 miljard te halen. De programmafinanciering is een van de belangrijkste onderwerpen voor onderhandelingen over tekortvermindering die naar verwachting in het Congres na moncler nederland de moncler outlet verkiezingen van 6 november zullen worden hervat.

Het was niet duidelijk wanneer de rechter zou beslissen of hij de overeenkomst goedkeurde. De zaak werd ingediend in januari 2011 moncler jas sale.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...