Het is niet genoeg om een ​​waardig project te bouwen; de

Moncler Outlet Licht werpen op mensenrechten- en justitieprojecten

moncler jas heren Zonder rechtvaardigheid zijn er geen mensenrechten. Justitie is een noodzakelijk onderdeel van de mensenrechten. Als er geen gerechtigheid is, is er geen vrede, en is er geen vrijheid. ‘Rechtvaardigheid zelf is een mensenrecht en het garandeert de bescherming van andere mensenrechten.’ Wanneer we de wereld omringen naar plaatsen waar mensenrechten worden geschonden, we zien gebroken rechtssystemen, we zien een gebrek aan eerlijkheid, we zien wetteloosheid of wetten die bedoeld zijn om slechts een bevoorrecht paar te beschermen. moncler jas heren

moncler jas dames sale Ik ben een vluchteling van een nachtmerrie die heeft geresulteerd in de genocide van mijn volk. In mijn leven heb ik de verschrikkingen meegemaakt die plaatsvinden als oorlogsmisdadigers de controle overnemen. En dus heb ik mijn leven toegewijd aan het bevorderen van de oorzaken van mensenrechten, met name het bevorderen van gerechtigheid. moncler jas dames sale

moncler nederland Tien jaar geleden, nam het internationale strafrecht een grote stap voorwaarts met de oprichting van het Internationaal Strafhof goedkope moncler jassen (ICC). Dit is de eerste keer dat een groep landen een internationale rechtbank heeft gevestigd met een voortdurende (hoewel beperkte) jurisdictie over de meest gruwelijke oorlogsmisdaden. moncler nederland

moncler jas sale In werkelijkheid is het ICC ontstaan ​​uit de successen die de ad hoc internationale strafrechtbanken hebben getoond die door de VN zijn opgericht om massale gruweldaden in bepaalde regio’s aan te pakken. Het Internationaal Straftribunaal voor het voormalige Joegoslavië (ICTY) vervolgde oorlogsmisdadigers uit mijn vorige land. Het ICTY arresteerde en probeerde het ergste: folteraars, massale verkrachters, kindermoordenaars en mensen die verantwoordelijk waren voor genocide. Door het verwijderen van straffeloosheid voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het kwaad, heeft het Joegoslavië-tribunaal gerechtigheid geschonken. moncler jas sale

moncler jassen outlet Evenzo zijn het Internationaal Straftribunaal voor Rwanda, de Speciale Rechtbank voor Sierra Leone en de Buitengewone Kamers in de Courts of Cambodia van cruciaal belang voor de regio’s die zij bestrijken. Maar al deze ad hoc tribunalen hebben moncler jackets een voordeel ten opzichte van het ICC. Hun werk richt zich op een specifieke regio tijdens een bepaald conflict. De specifieke, goedkope moncler-tijd, -plaats en -cultuur maakt het gemakkelijker om verdachten te arresteren, goedkope zaken te beoordelen en met de getroffen bevolkingsgroepen te communiceren. Met zijn veel grotere reikwijdte en zijn zeer reële beperkingen in jurisdictie staat het ICC voor enorme uitdagingen om hetzelfde te doen. moncler jassen outlet

www.moncleroutlet.nl moncler jassen Twee jaar geleden lanceerde ik The Human Rights International Criminal Law Online Forum. Het forum is een partnerschap tussen het kantoor van de aanklager (OTP) van het Internationaal Strafhof (ICC) en het Sanela Diana Jenkins Mensenrechtenproject aan de UCLA School of Law. We hebben een platform gecreëerd dat het ICC OTP toestaat moeilijke juridische vragen te stellen die het tegenover de wereldgemeenschap stelt, en we openden de discussie voor de wereld; iedereen kan opmerkingen plaatsen en zijn mening geven over deze juridische kwesties aan het ICC OTP. We zijn onafhankelijk van een overheidsinstantie en worden niet beïnvloed door de lokale politiek en we hebben de mogelijkheid om uit te blijven. De impact van publieke inspraak op de juridische adviezen van deze rechtbank is ongekend. moncler jassen

moncler jas outlet Een paar maanden geleden werd ons werk erkend door HiiL, een onderzoeks- en adviesinstituut voor de justitiële sector in Den Haag en zij nomineerden ons Forum voor de prestigieuze Innovating Justice Award als een ‘succesvolle innovatie’. In de wereld van internationale gerechtigheid zijn deze prijzen een groot probleem. Er waren 38 organisaties en projecten genomineerd voor de prijs. Dit zijn allemaal mensen die hard werken om onze wereld een meer rechtvaardige plaats te maken. En deze projecten kwamen van over de hele wereld: van Kenia, India, Peru en Europa. Goede ideeën dekken het bewijs van de drang naar gerechtigheid voor mensen over de hele wereld. moncler jas outlet

moncleroutlet.nl moncler outlet sale De eerste fase van de gunning was een populaire stemming. In twee spannende weken stemden 1400 mensen uit de hele wereld voor ons forum als de belangrijkste innovatie voor gerechtigheid in 2012 en we hebben de populaire stem gewonnen! Mijn hart steeg op toen ik hoorde dat veel van de mensen die op ons stemmen uit Bosnië kwamen. Bosniërs zijn mensen voor wie internationale strafrechtspraak persoonlijk is. Ze zien het ICC als een baken van hoop, een instelling die door de wereld is opgericht om te proberen de straffeloosheid van oorlogsmisdadigers te bestrijden. Het winnen van de populaire stemming bracht ons naar de top zes van Moncler Sale. moncler outlet sale

moncler jas dames Op 2 november kondigde een jury in Den Haag de top drie finalisten op het evenement ‘Innovating Justice Forum 2012’ op moncler herenjackets aan. De genoemde criteria waren de goedkope uniciteit van de innovatie, de potentiële impact en de duurzaamheid van het project. Het Online Forum voor Mensenrechten Internationaal Strafrecht is de enige plaats waar iedereen toegang heeft tot het gehoor van de ICC OTP. En het stelt de ICC OTP in staat om de complexiteit van sommige van de juridische problemen waar zij voor staan ​​te benadrukken. Van alle projecten was het de enige met internationale reikwijdte. Het is dus met groot genoegen en trots dat ik het nieuws deel dat we zijn gekozen als een van de drie topinnovators op het gebied van justitie en mensenrechten! moncler jas dames

moncleroutlet moncler jassen dames Er waren twee andere projecten die de eer deelden: een project uit Peru, dat rechters tot vrijwilliger en online monteur organiseerde, voorziet in juridische educatie in hun lokale gemeenschappen, en een project uit Mexico dat heeft bijgedragen aan de vorming van een pretriaal omleidingssysteem dat door de Beide projecten zijn zeer waardevol en hebben het potentieel om een ​​positieve impact te hebben op de gemeenschappen die zij dienen. ‘Ik ben blij voor het Peru-project omdat het de hoogste eer heeft gekregen in de categorie’ Succesvolle innovatie ‘. moncler jassen dames

moncler jassen heren sale Wat de Innovating Justice Awards deden, was een sterke schijnwerper op projecten over de hele wereld die moncler outlet winkel onvermoeibaar werken om gerechtigheid en mensenrechten te bevorderen. Het is niet genoeg om een ​​waardig project te bouwen; de wereld moet weten van haar bestaan. De ceremonie in Den Haag vertelde de wereld verhalen van succes. Prijzen en erkenning kunnen regeringen, instellingen en mensen van de wereld helpen om aandacht te trekken, mee te doen, te participeren en gerechtigheid te eisen en te commanderen. Zonder rechtvaardigheid is mensenrechten slechts een droom moncler jassen heren sale.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...