Maar door ermee door te gaan

Hoe versta ik natuurlijk vrouwelijke geslachtshormonen

‘Mijn hormonen voelen zo goedkoop uit balans,’ vertelt een vrouwelijke patiënt me. ‘Ik ben het zat om altijd een waardeloos en verschrikkelijk stopcontact te hebben. Moet ik hormonen vervangen om me beter te voelen, of is er een natuurlijke manier om mijn hormonen in balans te brengen? ‘

moncler jas sale Hormoononbalans is tegenwoordig een epidemie. Als het over hormonen gaat, wil ik dat je een symfonie bedenkt. Ze werken allemaal samen, dus wanneer iemand uit de knoop raakt, volgen anderen snel. Daar zijn veel hoofdrolspelers in dit orkest, bijnieren, schildklier, insuline, en we concentreren ons nu op de geslachtshormonen van vrouwen. moncler jas sale

moncler uitverkoop Misschien kent u dit nooit van de conventionele geneeskunde, die lijkt te onderschrijven op het idee dat vrouwen bestemd zijn om te lijden gedurende hun gehele reproductieve leven. Vrouwen lijden aan stemmings- en gedragsschommelingen als gevolg van de drie P’s: puberteit, premenstrueel syndroom van moncler jassen (PMS) en peri-menopauze (de jaren voorafgaande aan en net na hun laatste periode), of de drie mevrouw: menstruatiekrampen, menopauze en mentale angst! moncler uitverkoop

Waarom daalt het geslachtshormoon tijdens het verouderingsproces tot 90 procent? Zijn vrouwen bestemd om te lijden aan een verminderde stemming, spierverlies, slechte slaap, geheugenproblemen, moncler jassen en seksuele problemen kopen?

2018 moncler Het leed dat verband houdt met uw reproductieve levenscyclus is onnodig. Het is niet een resultaat van pech; het is te wijten aan slechte gewoonten, zoals alcohol drinken en roken, een hoog suiker- en geraffineerd koolhydraatdieet eten, zuivel consumeren en vaak gluten, niet genoeg bewegen, worden blootgesteld aan milieutoxine en chronisch gestrest zijn. 2018 moncler

Te denken dat 75 procent van de vrouwen een ontwerpfout heeft die hen PMS geeft en medische behandeling vereist, is gewoon absurd. Denken dat vrouwen moeten afzwakken, verschrompelen en emotionele, fysieke en seksuele vitaliteit verliezen, is een lastige, zichzelf vervullende voorspelling.

moncler nederland We hebben nu eindeloze voorbeelden van balans en bloeiperiode op elke leeftijd. Een 81-jarige vrouwelijke patiënt vertelde me eens, met een twinkeling in haar ogen, over haar nieuwe vriend en hun prachtige liefdesleven! Bloei is mogelijk op elke leeftijd en het hoeft niet altijd te resulteren uit een pil. moncler nederland

moncler jassen outlet Simpel gezegd, PMS, symptomen van de menopauze en andere problemen zijn allemaal tekenen van onevenwichtigheden in uw geslachtshormonen. Ze zijn niet het resultaat van mutante genen die onze seksuele vitaliteit vernietigen naarmate we ouder worden. In plaats daarvan zijn het behandelbare symptomen van onderliggende onbalans in een van de kernsystemen in uw lichaam. Krijg uw geslachtshormonen terug in evenwicht, en deze problemen zullen meestal verdwijnen. moncler jassen outlet

moncler jas dames sale De waarheid is: vrouwen hoeven NIET te lijden. moncler jas dames sale

In plaats van onmiddellijk over te gaan tot een hormoonvervanging (wat misschien de eerste behandelingslinie van je conventionele arts is), moet je online uitzoeken wat de oorzaak van de symptomen is. Als je vindt dat je hormonen nodig hebt, dan moet je de manier vinden om ze te vervangen die het meest overeenkomt met je lichaam, lage dosis, actuele, bio-identieke, korte duur.

www.moncleroutlet.nl Met andere woorden, bedenk wat deze onevenwichtigheden creëert en behandel het onderliggende probleem. Dat is waar Functional Medicine in komt: je behandelt de onderliggende oorzaak (en), creëert balans en symptomen krijgen een betere moncler-verkoop.

moncler jas heren sale De meesten van ons leven het leven volledig uit balans. Helaas zijn veel symptomen die we als ‘normaal’ gaan accepteren, slechts tekenen van onbalans en het soort onevenwichtigheid dat bijna iedereen in onze samenleving treft, is hormonale onbalans. moncler jas heren sale

moncler jassen heren Deze en andere onevenwichtigheden zijn monlcer donsjacks, allemaal repareerbaar. moncler jassen heren

moncler jassen heren sale Worstel je met uit balans geslachts hormonen? moncler jassen heren sale

Wanneer vrouwelijke patiënten vermoeden dat geslachtshormonen misschien niet kloppen, vraag ik hen om Moncler-verkoop zelf te evalueren met behulp van deze quiz:

moncleroutlet Ik heb maandelijkse gewichtsschommelingen.

moncler jassen Ik heb oedeem, zwelling, wallen of vochtretentie. moncler jassen

moncleroutlet.nl moncler jassen dames Ik ben blootgesteld aan pesticiden of zware metalen (in het voedsel, water en / of lucht). moncler jassen dames

moncler outlet Scoor één punt voor elke keer dat je ‘ja’ hebt geantwoord en kijk vervolgens hoe je hebt gescoord met behulp van de onderstaande schaal: moncler outlet

moncler jassen dames sale 0 tot 9 U kunt een milde onbalans in geslachtshormoon hebben. moncler jassen dames sale

moncler sale 10 tot 14 Misschien heeft u een matige hormonale disbalans in het geslacht. moncler sale

15 of meer Mogelijk heeft u een ernstige onevenwichtigheid in geslachtshormonen.

Moncler Outlet Nu u de ernst van uw onbalans hebt bepaald, laten we het hebben over wat u vandaag kunt doen om uw symptomen te behandelen.

moncler outlet sale Het juiste dieet wordt je nummer een resetknop moncler outlet sale

Het in evenwicht brengen van je hormonen is een proces, en soms heeft het kleine bochten en bochten. Maar door ermee door te gaan, kunt u vitaal, blij, alert, briljant en voorspoedig worden.

Je dieet is de basis die helpt je geslachtshormonen in balans te houden.

De eerste stap bestaat uit het verwijderen van de slechte dingen. We weten dat suiker, cafeïne, alcohol, stress en een gebrek aan moncler outlet oefening allemaal bijdragen aan een verslechtering van PMS en alle hormonale onevenwichtigheden waaronder de menopauze.

moncler heren Onevenwichtigheden in uw hormonen worden veroorzaakt door slecht voedsel. Als je suiker eet, produceer je meer insuline, meer oestrogeen en meer testosteron Elke vorm van meel en suiker kan tot deze onevenwichtigheden leiden Zuivel en gluten zijn vaak triggers voor ontstekingen en hormonale onevenwichtigheden Xenobiotica of milieuchemicaliën zoals pesticiden in ons voedsel kan fungeren als krachtige hormoonverstoorders en triggert onze eigen hormonen om uit balans te raken. Als u geïnteresseerd bent om te weten hoe deze toxines onze hormonen verstoren, lees dan Our Stolen Future van Theo Colburn moncler heren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...